tiistai 17. toukokuuta 2011

15.05.2011 tokoa Viikissä


Illalla tavattiin Viikissä Katin, Mariannen ja Tiltun kanssa paikallaolotreenien tiimoilta. Koko päivän pidättelin haluani kokeilla Inkalla edellisen päivän oppejamme ja onnistuin siinä onneksi. Inka oli jo tarpeeksi väsynyt lauantaina illalla, joten pieni tauko oli paikallaan.


Tulimme Mariannen kanssa paikalle peräkkäin ajellen ja otimme heti Rommin kentälle treenaamaan ennen muitten tuloa.


ROMMI



  • Tunnari kisamainen / haukkui sivulla kun olin kääntynyt, johtui rullalautailijasta, meni käskystä kapuloille hyvin, toi oman hyvin ja ei kovin paljoa edes pureskellut tai nakellut niskoja. Ihan kelvollinen suoritus kokonaisuudessaan.


Katin tultua paikalle, lähdimme tekemään ruudun ja asetimme paikoilleen myös luoksetulomerkit. Ruudun merkkeinä tälläkertaa siniset lasten hiekkalaatikkokipot. Kati ja Geena aloittivat treenit, lähinnä palauttavia rankan kisaviikonlopun jälkeen.



  • Ruutu / ruudun alku kisamaisesti, palkkaus ruutuun / hyvä suoritus, siniset kipot eivät häirinneet

  • Luoksetulo / pelkkiä jättöjä ja palkkaus

  • Metallinouto, paluuvauhdin laukka



  1. Heitin itse myös toisen heiton / vähän tunaroi vieraalla kapulalla (Katin keskikokoinen, josta tuli sitten Inkan oma)

  2. Toisen heitti sitten Kati eteenpäin / tämä olikin jo parempi (kauheeta, en enää muista otinko eteen vai vapautinko, tytöt muistaako Kati) ?



  • Ruudun loppuosa / tämäkin meni ihan kivasti, kun jätin ruutuun niin kävelin ensin ruudun ympäri ja vasta sitten menin aloituskohtaan, josta liikkuri käskytti / ei ennakoinut kuulemma ruudussa yhtään lähtöä, hyvä hyvä

  • Tunnari / ihan kelvollinen, tarkastaa ensin kaikki ennenkuin ottaa oman (kapulat ympyrässä), oma klo 12 kohdalla

  • Kaukokäskyt / Inka ei tahtonut millään nousta seisomaan ekalla käskyllä, paineistui ja oli epävarma, istumaan nousi helpommin, lisäksi taakse tullut Tiltu koiransa kanssa tuotti Inkalle niin kovan häiriön, että meni ihan kipsiin ja ohjaaja kait kanssa tuskastui niin kovasti, että apparit sai pidätellä liikettä pystyssä . Onneksi saatiin lopulta onnistuminen.


Ongelmana siis epävarmuus ja sen vuoksi lähtee jumppaamaan itsekseen tai sitten seisomaan nousu menee ensin istumiseksi ja siitä toisella käskyllä seisomaan tai jopa niin täysi lukko, että ei pysty tekemään minkäänlaista suoritusta. Ongelma juurtaa nyt siihen maanantain kisaharkkaan ja mun epävarmuuteen (+ maanantain koulutuksessa todettiin, että ongelman aiheuttaa myös se, että Inka odottaa niitä kehuja multa eli vahvistusta oikeasta suorituksesta, mun pitää pyrkiä nyt olemaan hiljaa, vahvistaa pysymistä, ei pelkkään nousemista) !


Seuraavaksi oli sitten Marianne ja Laku vuorossa sekä Tiltu harjoitteli bortsullaan samassa kehässä liikkeitä. Hyvin koirat näyttivät kestävän häiriön, mutta Inka ei alkuunkaan vielä pystyisi samaan, huoh !


Lopuksi sitten treenattiin paikallaolot seuraavasti:



  • Paikalla istuminen / jäin näkyville

  • Paikalla makaaminen / piilossa, Inka nousi ihan ok omalla vuorollaan käskytettynä

  • Paikalla makaaminen lyhyt / piilossa käynti, nousi vasta toisella käskyllä ylös sivulle kun annoin toisen kanssa samaan aikaan (ongelma VOI paikallaolon nousu, EVL nousu yksin toimii, ei ennakoi muiden käskyä)


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti