maanantai 9. toukokuuta 2011

08.05.2011 Viikissä paikallaolo


Sunnuntaina koirien kanssa tutulle treenialueelle Viikkiin Pian ja Katin kanssa treenaamaan paikallaoloja. Ensin otimme istumiset ja sen jälkeen maahanmenot.


INKA



  • Paikalla istuminen / jäin näkyville.... vähän meinasi mennä maahan jo ennen käskyä, mutta korjasin ja jäi ihan hyvin käskyllä istu / pää kuitenkin kääntyili ja tarkkaili ympäristöä sekä mehiläinen häiritis, muuten ihan ok suoritus

  • Paikalla makaaminen / 4 min piilossa, kävin kerran välipalkkaamassa ja samalla kiersin koirat ja minun jälkeeni Pia kävi kanssa kiertämässä koirat


Paikallaolojen jälkeen Pia teki tunnarin Inkalle ja otettiin myös kaukokäskyt kahtena kokonaisena sarjana liikkurin kera. Inka toimi ihan hyvin, mutta vähän se alkaa pitkällä odotusajalla ennakoimaan ja nyt se toisella kertaa ennakoi takapalkkaa ja luuli kesken kaiken saavansa vapautuksen, joten seuraavaan siirtoon nähden oli hiukan vinossa. Tunnari oli kisamainen kokonaisuudessaan ja palikat rivissä. Oikein kiva suoritus.


Tessalle ja Geenalle tehtiin myös tunnarit Inkan jälkeen ja vasta sen jälkeen pääsi Rommi ulkoileen Geenan ja Sulon kanssa !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti