torstai 26. helmikuuta 2009

22.02.2009 maneesitreenit


Tänään taas päästiin Petikkoon maneesiin ja viedokamerakin taas otettiin mukaan eli Marjaana ja Samu pääsivät kameran taakse töihin. Voi, että mä odotan,että saan Samulta sen pätkän meidän treeneistä ja Marjaana uhosi kuvaavansa ulkotreenit aina kunhan kevät koittaa.


Rommin kanssa aloitettiin seuraamisella ja ei ihan mennyt putkeen, kun hallin jätökset tuntuivat tälläkertaa herättävän huomiota ja muutenkin seuraamisen kanssa on ollut vähän ongelmia, taas kerran. Jouduin ottamaan käsiavun käyttöön ja näin pienellä avustuksella saatiin hommaan hieman parempaa kontaktia. Jotenkin ite sähläsin tänään enemmänkuin viimeksi.



  • Seuraaminen, täyskäännös / tekee sellaisen jännän ylimääräisen koukeron takana eli väljyyttä (Missä remmi ?, huomasin jälkikäteen, että mulla ei ollut remmiä, viime kerralla tarkoituksella vapaana, mutta ei nyt pitänyt olla)

  • Seuraaminen / tavallinen, juoksu, hidas

  • Jäävät liikkeet / kisatyylisesti suoraan edeten / ensin ilman rutiineja, jolloin suoritus todella hidas tai väärä asento / annoin merkit, jolloin huomattavasti parempi

  • Luoksetuloja / läpijuoksu

  • Iskunoutoja (alkuun hyviä, lukuunottamatta ohjaajan säätämistä, mutta sitten tuli ongelmia, kun Rommi yski maneesin pohjaa suusta, videolta tuli todistettua, että toistoja liikaa)

  • Luoksetulon pysäytys / hitaampi kuin odotin

  • Luoksetulo loppuun, ei tahdo mennä maahan, jos painostan katseella, täytyy muistaa pysyä suorassa


Treenien jälkeen ajettiin Keravalle katsomaan kuvatut videot ja samalla syötiin vähän suolapalaa. Rommi vietti aikaansa Marjaanan ja Samun takapihalla huomattavasti reippaampana kuin edellisellä kerralla, jolloin kyttäsi vaan sisälle. Pääsi myös hetkeksi sisälle ja hyvin näyttävät tulevan yhä Geenan kanssa juttuun.


Yleisesti ottaen videolta katsottuna näytti taaskin Rommin yleisilme paremmalta kuin miltä itsestä tuntui.


Illalla en jaksanut sitten lähteä agilityyn Purinalle. Rommi oli kanssa aivan poikki ja sitten en ehtinyt käyttää autoakaan isällä, vien sen vasta maanantai aamuna hänelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti