perjantai 20. helmikuuta 2009

19.02.2009 tokoa Heurekalla


Pian kanssa treffattiin tokon merkeissä Heurekan parkkipaikalla. Mukana taas tietty koko lauma. Pialla tänään vaan Sulo kun Tessa parantelee haavaansa.


Tälläkertaa Pablo sai aloittaa ja ohjelmassa oli seuraavia harjoituksia:



  • Seuraaminen ja seuraamiseen lähdöt

  • Ruutu (Pia vei namit)

  • Jäävät liikkeet, maahanmeno (erinomainen)

  • Luoksetulon pysäytys / kaksoiskäskyllä / puunkierrolla / kolme pysäytystä / yksi läpijuoksu viimeisenä


Inkan vuoro seuraavana:



  • Seuraaminen / yksi askel (namilla epätäsmällistä ja sivulletulo heikentynyt, tulee takapääharjoituksien takia hieman vinoon, erittäin harmillista, koska sivulletulot suoria tähän asti)

  • Seuraaminen / pallopalkka näkyvillä olkapään kohdalla / paljon parempi perusasento ja ohjautui oikealle paikalle paremmin / liike nopeutuu myös

  • Jäävät liikkeet / ongelmia, tarjoaa väärää / viritysmerkin jälkeen oikea suoritus / Täytyy ottaa muutama kerran pallopalkalla kuten aikaisemmin, kun haettiin Riitan koulutuksissa sitä nopeutta

  • Ruutu, Pia vei pallon ruutuun, jolloin pidän pannasta kiinni / käytin vihjesanaa / vaadin istumaan ennenkuin lähetän

  • Yksi lähetys ruutuun niin, että vein pallon itse Inkan odottaessa lähetyspaikassa, lähetin sivusta ja eteni suoraan ruutuun


Inkan kanssa tuli vähän liikaakin leikittyä saalislelulla treenien aikana, mutta en voinut vastustaa kiusausta, kun näki taas sen selvästi nauttivan hommasta, eipä sillä kyllääntymistä ollut näkyvillä !


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä meitin Rommi pommi, joka olikin vähän hermot riekaleina, kun joutui odottamaan vuoroaan näin kauan. Haukkuminen aivan hillitöntä taas. Otin vähän sitä haukuttamista tuossa ohessakin, mutta nyt oli vähän vaikeampaa hallita haukkua muuten.



  • Kontakti häiriöllä

  • Seuraaminen / kontakti ei niin vahvaa, kuin toivoisin

  • Ohjatun noudon suunnat namikupeilla / Pia vie namit, ensin lähetettävään ja käy nostamassa sitä toista myös / käännän merkille ja käännän 2 x päätä kuppia kohden / lähetys "hae" -käskyllä / vauhti oikein kiva ja paluu kupilta vapautuksella vauhdikas / 2 x vasen ja 1 x oikea

  • Ruutu / Pia vei alustalle namit / yksi kerta niin, että Pia vei namit Rommin huomaamatta eli lähetys ilman alkuärsykkeitä / vauhti silloinkin ihan hyvä / muistin antaa virityssanan

  • Jäävät liikkeet kisatyyliin / maahanmeno hidas, istumisen kautta / seisominen istumaan jne. / ei yhtään hyvältä näytä => tiistaina oli parempi => Unohdinko antaa merkit ???????? (VIDEO SUNNUNTAINA, JÄÄVÄT JA MUISTA ANTAA MERKIT ENNEN LIIKETTÄ !!!!!!!!!!!!)


Treenien jälkeen päästin pojat ja Inkan leikkimään. Rommi oli vähän ns. äreänä, johtuen hirveästä namihimostaan. Aivan älytön, kiipeili pitkin Pia ja vahti kuin haukka, että saiskos namia !


No toki Rommi Inkan kanssa jaksoi paini- ja juoskuleikkiä harrastaa, mutta kamala namin kiilto vähän väliä silmissä ja meinasi vetää Pian tupakatkin. Erittäin harvoin näkee sen olevan noin "seko" !


Laitoin pojat sitten autoon ja Sulo tuli heilastelemaan Inkan kanssa, vähän paremmin pääsivät jo eteenpäin treffeillään. Mitä nyt Inka ihmetteli Sulon haukkumista ja Sulo vähän tukeutui meihin kun likka välillä tunkeili. Vähän vielä pitävät kuitenkin toisiinsa etäisyyttä ja leikkiyritykset kesyjä, mutta kyllä se siitä.


*****


Lenkkirintamalla yhä jatketaan muualla lenkkeilyä auton voimalla. Toisinaan ajan tuonne pieneläinklinikan pihalle ja jatkan sieltä Viikkiin pellolle ja metsään, eipä pahemmin muita ole lenkkeilemässä siellä näkynytkään näin illalla, joten koirat ovat saaneet olla lenkillä vapaana. Itse käytän otsalamppua, vaikka aika hyvin näkeekin lumen ansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti