lauantai 21. helmikuuta 2009

21.02.2009 kotona tottista eteisessä


Otin kahdet treenit tänään eteisessä kaikilla haukuilla. Eteisen peili ja lasiovi toimivat apuohjaajana. Treenattiin vähän kaikenlaista.


INKA


Inkan kanssa tuli tehtyä muutamaa ihan uuttakin asiaa, kuten kaukokäskyjen seisomaan nousua istumisesta ja maasta (läheltä). Sehän heittää takamusta ja ei liiku mihinkään, häh, mistä se on oppintu Kieli ulkona, olenko mä tosiaan opettanut vai onko se seiso -käsky niin tuttu !!!!!!!!!!


Samoin tunnarin oma käskyä, että tunnarikapulan tuomista. Noutokapulan 650 gr ja metallikapulan pitoa, kumpaakaan ei kuitenkaan nosta (lukuunottamatta ulkona puukapulan vauhtinouto).


Ja kiitos, kiitos Suski, tänään sisällä täyskäännös täydellinen (mun mitapuun mukaan). Pidin narupalloa olkapään kohdalla, joten oli kunnon apu, mutta kuitenkin se peppu kääntyi ihan kunnolla, ihanaa !


Kontaktia ja seuraamista otettiin paljonkin, apuna kirjahylly, jotta ei päässyt loittonemaan tai asettumaan vinoon. Tein niin, että palkkasin jo heti liikkeelle lähtiessä eli en edes ehtinyt astua yhtä askelta. Myöhemmällä treenikerralla otettiin jo kaksikin askelta.


Sivulletulot on aikalailla hukassa noiden täyskäännösharjoituksien vuoksi eli heittää takapäätä vähän liikaa taakse ja näin on joko vinossa tai sitten tulee liian eteen. Pallopalkalla tulee aika tarkkaan oikeaan kohtaan. Vaikea palkata sisällä pallolla, kun on silloin vähän äänekäs Tukittu ja pelkään naapureiden häiriintyvän, vaikka mitäpä mä siitä, kun yläkerran kultsu on tälläviikolla pitänyt useamman päivän serenadia ja omistaja tasan tietää, kuuluu meinaan ulos ja näin auton vasta lähtevän, vaikka jätkä älämölöö tosissaan ylhäällä.


PABLO


Pablon kanssa noita samoja seuraamisjuttuja hyllyn kanssa ja kaukokäskyjä, seisominen on hankalaa, koska tahtoo edetä hiukan, voi helskutti kun olen sen näköjään sallinut. Tänään sain kuitenkin istumisesta seisomaan oikeaa liikerataa jätkän muistiin.


Nosti mulle metallikapulan maasta ja luovutti, hi hiiii, enpä olisi vuosi sitten uskonut, mutta me ihan oikeesti edistytään, olisittepa nähneet vielä jokin aika sitten sen ilmeen, kun piti ottaa tuo suuhun. Tunnarin oma -käskyä harjoiteltiin, ei tuota ongelmia. Kaikkia kapuloita piti hyvin mun edessä, kuhan pidän oman leukani pystyssä.


Takapääharjoitukset on aivan täysin hukassa, ei tule sitten yhtään mitään, peruuttamistakin harjoiteltiin, vaikka tarkoitus olisi, että laitan kiertämään kun peruutan.


Paljon muutakin taidettiin harjoitella, mutta tuossa nuo mieleenpainuvimmat.


ROMMI


Samaa puurtamista Rommin kanssa kun muidenkin. Otin nyt myös 1 kg kapulan nostoa ja luovutusta (täytyy muistaa pitää leuka ylhäällä, pitää silloin paremmin ja korostaa tsipillä oikeaa pitoa ja näyttää hyväksyntä hieman ylikorostetusti, mutta ei olla liian innostava, ettei ala pito heikkenee). Kontaktissa näkyvillä parannusta !


Tunnarissa ei tahdo lähteä ekalla oma -käskyllä, mutta työstetään lisää kunhan ehditään.


*******


Auton kanssa taas ongelmia, näyttää siltä, että ilma ei pysy toisessa takarenkaassa, vuotaako venttiili ?!


Täytyy huomenna viedä isän luokse tarkastukseen ja sitten mahdollisesti rengas korjaamoon viikolla. Toivottavasti en joudu ostamaan uutta vannetta, pahus, jos tää on se rengas, joka jo korjattiin. Todella harmillista, kun huomenna olisi illalla agility ja aamulla se maneesi petikossa. Katsotaan aamulla onko mulla enää ilmaa renkaassa eli päästäänkö matkaan, täytyy käydä petikossa bensa-asemalla tarkistamassa tilanne, ettei jäädä matkan varrelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti