perjantai 13. helmikuuta 2009

10.02.2009 Viikissä tottista


Otin Inkan ja Rommin treeneihin mukaan. Inka osallistui treeneihin ja Rommi lähti iltalenkille mukaan. Risto hoiti sitten Pablon iltalenkityksen.


Olen vienyt Inkan ja Pablon yhdessä lenkille lähelle kotoa ja Rommin sitten yksin, ajan ensin muutaman kilometrin päähän ja siitä sitten lähdetään lenkille, tänään jätin auton jäähallille. Kaksistaan lenkkeily sujuu oikein hyvin ja Rommi pysyy hyvin rauhallisena.


No palataanpa treeneihin. Inka aloitti ensimmäisenä ja ohjelmassa takapäänkäyttöä ja seuraamista. Emme kuitenkaan päässeet alkua pidempään, kun vein Inkan jo autoon. Inka on tällähetkellä sen verran herkkä, että keskittyminen herpaantui huutamisesta, joten päätin jatkaa myöhemmin uudelleen. Toki Inka olisi pystynyt jatkamaan, mutta oma kireys ja koiran keskittymisen herpaantuminen ei ollut omiaan treenaamiselle, joten ratkaisin asian mieluiten näin.


Tämän vuoksi aloitimme viimeisenä uuden yrityksen, joka sujuikin ihan kivasti. Hieman tuo namipalkkaus laskee viettiä, mutta keskittyy hyvin.



  • Seuraaminen / vain askel kerrallaan, alkaa korjaa jo itse, jos menee yli

  • Takapääharjoitus / kello taakse ja eteen, vähän menee liikaa taakse, muutama oikein täysosuma saatiin

  • Jääviä liikkeitä / ihan kelvollisia / terävyyttä tulee liikkeisiin kun käytän lelua, joten omaan makuuni namipalkan kanssa ei ollut ihan parasta Inkaa

  • Eteentulo / namiavustuksella / ok


Muiden lähdettyä otin hieman Rommilla seuraamista ja jääviä liikkeitä, nyt ihan sitten suoralla ja jättämällä. Liikuin myös Rommin taakse jättöliikkeissä palatessani koiran luokse. Vire ei kovin hyvä, vähän oli häsläämistä ja keskittyminen ei ihan parasta.


Loppuun vielä iltalenkki Viikissä. Annoin alkuun vähän leikkiä kaksistaan vapaana ja sen jälkeen kävelimme Tiedekeskuksen alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti