tiistai 5. heinäkuuta 2011

30.06.2011 Porvoossa agilitykisoissa


Töiden jälkeen suuntana Porvoon agilitykisa ykkösluokalle. Olin paikalla turhan aikaisin, kun varoiteltiin tietöistä ja muutenkin ajattelin, että Inka saisi vähän aikaa hengähtää. Kisat kuitenkin olivat aikatauluista myöhässä, joten odotusta siinä 30 asteen helteessä tuli sitten yllin kyllin. Onneksi auto pysyi kuitenkin aika viileänä takakontista, vaikka en saanut sitä varjoon. Auton päällä oli vilttejä ja mukana jäävettä.


Itse rata oli kovin vaikea ja tietääkseni ei kovin montaa nolla maxeissa tullut. Itse jäin käsitykseen, että ainakin yksi olisi ollut, mutta kuulin, että ei olisi tullut yhtään nolla, mutta varmasti en tiedä, koska lähdin aikaisemmin paikan päältä, koska en osallistunut hyppyradalle ollenkaan.


Inka eteni rataa todella hyvin ja vaikeasta keppikulmastakin selvittiin, mutta sitten valitsin puomin jälkeen suoralle putkelle juoksulinjani väärin eli putken jälkeen törmäsin Inkaan kun se tuli putkesta eli syöksyin suoraan Inkan eteen ja sen jälkeen siinä hässäkässä Inka hyppäsi väärän esteen ja virhehän siitä törmäyskestäkin olisi tullut. Tämän vuoksi sitten saldona hylkäys. Oli kuitenkin pakko olla tyytyväinen pieneen kisakumppaniin, hienosti neiti suoriutui ja virheen teki taas ohjaaja ja koira seurasi ohjausta hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti