torstai 12. tammikuuta 2017

Tavoitteet vuodelle 2017 ja harmillisia takaiskuja

Vähän harmittaa, kun olin suunnitellut, että osallistun tammikuun lopulla kisaharkkaan Ojankoon, mutta Toivo on mielestäni lisännyt äänenkäyttöä Ojangon hallilla, joten tulin siihen tulokseen, että en nyt ilmoita sitä kisaharkkaan Ojankoon vaan keskitytään tuon äänenkäytön hallintaan.

Edellisellä kerralla marraskuussa Toivo oli todella hyvän tuntuinen ja hallinnassa, joten en halua samanlaista toisintaa kuin rally-tokokilpailuissa Porvoossa, jolloin se kommentoi käskyjäni. Täytyy tehdä enemmän nyt kisamaisia harjoituksia ja palkkaamattomuutta. Toki tuolla kisaharkassa voisin Toivoa hieman huomauttaa äänestä toisin kuin kisassa ja suunnitella kisaharjoituksen tarkempaan, jotta ääntä ei tulisi eli en vetäisi koko pakettia putkeen palkatta, mutta päädyin ilmoittautumisen aikaan, että yritän Järvenpään kisaharjoitukseen mukaan vieraaseen halliin.

Tässä kävi vaan niin, että missasin ilmoittautumisen ja näin sen vasta, kun kaikki paikat oli jaettu, vaikka edellisenä päivänä sitä tsekkailin, että milloinkohan se ilmoittautuminen alkaa. Facebook ei vaan antanut tällä kertaa minulle humautusta siitä, että tapahtumaan oli tullut muutoksia, joten nyt ei ole sitten mitään kisaharjoitusta varattuna ja jos kisoihin meinataan niin se on sitten lähdettävä suoraan. No katsotaan miten käy, eihän tässä muuta ole kuin kauko-ohjaus täysin alkutekijöissään !

Pakko varmaan käyttää Jessican treenikerta kisaharjoitus tyyliin, jolloin samalla tulee sitten Jessicalta kommentit, että missä mennään. No katsotaan miten tässä nyt käy !

Tavoitteita olen sen verran miettinyt, että tälle vuodelle tokoon tietysti on asetettu ykköstulos voittajasta ja rally-tokossa käydään avoimessa luokassa kisaamassa sekä kauden tärkein tavoite on saada jälki, esineruutu sekä tottelevaisuus palveluskoirapuolella siihen jamaan, että päästäisiin kisaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti