perjantai 27. tammikuuta 2017

23.01.2017 hallitreenit Ojangossa

Edellinen viikko meni sairastellessa illat ja viikonloppu, joten treeniä ei tullut pahemmin ollenkaan. Jonkin verran kotona tein kauko-ohjauksen treeniä läheltä ja sen lisäksi vähän kapulan nostoa ja peruuttamista, mutta siinä ne olikin.

Maanantaina sitten treenattiin hallilla ja parina meillä oli Nina ja Aave. Tehtiin tunnari ja tällä kertaa ei ollut mitään piilotusta ohjelmassa vaan lähestyttiin hieman kisamaisempaa liikettä. En kylläkään kääntynyt tällä kertaa itse toiseen suuntaan ja vein myös Toivon vähän lähemmäksi ennen lähetystä. Kapulat eivät olleet ympyrässä eikä suoralla vaan oma oli kahden kapulan välissä ja sitten rivi meni toiseen suuntaan. Ihan kivasti Toivo löysi oman, mutta vähän oli epävarmuutta kyllä mukana.

Loppuaika omasta vuorosta tehtiin sitten kauko-ohjauksen vaihtoja niin, että Nina oli takana ja kun suoritus oli sen verran hyvä, että saatoin palkata niin lähetin Toivon taaksepäin Ninan luokse, joka peruutti taaksepäin. Tämä oli Toivon mielestä todella nastaa ja kauko-treeni oli niin Toivon mieleen tällä kertaa. Hyvä vastapaino vähän kotona tehtyyn treeniin, joka taisi hieman latistaa fiilistä Toivolla.

Loppuaika tehtiin sitten Ninan kanssa yhtä aikaa vierekkäin. Aave noutoa ja Toivo luoksetuloa. Muuten Toivo teki hyvin, mutta tahtoi jätössä nousta istumaan tai ainakin kyynäreet nousi eli vanha ongelma palasi, jota ei hetkeen ole ilmennyt.

Sitten loppuun paikallaoloja, joissa Toivo oli alkuun ihan rauhallinen, mutta sitten se keksi, että Aave on sikamakee tyttö ja alkoi inisee ja oli muutenkin ihan vähän EI hyppysissä. Kyllä se paikalla pysyi, mutta rupesi ääntelemään ja vapautuksessa inisi ja yritti katsomaan muita. Ei se iholle mene, mutta pitää ottaa kovempi kuri, etten anna hihhuloida !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti