tiistai 17. tammikuuta 2017

14.01.2017 Treenit illalla Sporttikoirahallilla

Toivo pääsi treenaamaan Sporttikoirahallille vielä lauantaina illalla ja aloitettiin vähän samalla kaavalla mitä tein edellisenä päivänä perjantaina Racinel Areenalla eli pientä palkkaamattomuutta ja ääntelystä lento pihalle !

Aloitettiin L:llä eli jääviä alkuun ja sieltä hypylle, mutta nyt palkattiin jo heti kapulan heiton jälkeen eli en ottanut noutoa. Seuraavaksi sitten ihan vaan loppuosa puukapulalla !

Tunnari tehtiin keskelle kenttää, mutta putken painot taakse ja ensin piilotus sinne yksinään ja sen jälkeen tehtiin tunnari siihen eteen, mutta piilotuksella ja sen jälkeen sitten muiden joukkoon ja lopuksi taas piilossa oma kapula. Toivo oli tässä aika pätevä tällä kertaa.

Loppuun tehtiin vielä ruutuun lähetys ja tällä kertaa siellä oli valmiina narupallo, kun olin unohtanut kokonaan alustan kotiin.

Inka pääsi kanssa vähän humputtelemaan kentälle lopuksi muutaman minuutin ja kävi Inka ruudussakin pyörähtämässä.

Perjantaina tosiaan tein Ojangossa palkkaamattomuutta ja aina, kun inisi tai haukkui niin joutui jäähylle ja aloitettiin alusta. Tehtiin siis aika monta jäävää (L) ja aika monta noutoa. Metallinoudon sijaan kyllä käytin puukapulaa Pian neuvon mukaan, mutta menee kyllä aikalailla helposti saaliille ja etutassut edellä, jota ei tapahdu ohjatussa tai metallin kanssa.

Seuraamista tein myös aika paljon perjantaina sekä ohjatun kapuiloille menemisen kaarteen voimistamista eli laskin ensin kapulat aika alas sivuille ja sieltä sitten vasta ylös oikeaan kohtaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti