perjantai 25. marraskuuta 2016

19.11.2016 Sporttikoirahallilla Mervin kanssa

Lauantaina kävin hakemassa Inkan hoidosta Kotkasta ja illalla sitten Mervin kanssa treenaamaan Espooseen Sporttikoirahallille. Toivon tarkoitus treenailla rally-tokoa ja ehkä hieman myös tokoa !

Rataa ei ruvettu tekemään, mutta kylttejä laitettiin muutamia ihan vaan häiriöksi. Hyppyestettä sekä pyörähdystä treenattiin Toivon kanssa pääsääntöisesti. Myös pujottelu oli hieman kärsinyt tauosta ja muutenkin Toivo kovin huonosti piti kontaktia eli kyltit aiheuttaa häiriötä. Ensimmäinen kierros oli aikamoista kaahottamista, mutta toisella kerralla jo keskittyi paljon paremmin.

Toivo treenasi oman vuoronsa Mervin Kayan ja Skipperin välissä !

Palkka kainalossa saa kyllä ilmeen todella paljon paremmaksi ja sen jälkeen toimii ilman näkyvää palkkaa kontaktikin. Minähän en käytä meidän seuraamisessa sanaa tässä vaan vapaamuotoista mennään -käskyä, joka ei ole koskaan ollut mikään kontaktia vaativa sana. Toivo itse on siinä kontaktia tarjonnut kyllä !

Tokoa tehtiin sen verran, että Mervi teki meille taas tunnarin, joka aloitettiin taas oman etsimisellä ruutunauhan seasta ja sitten siitä muut mukaan lähelle ruutunauhaa ja oma sinne ruutunauhan sekaan piiloon. Lopulta oman siirto muiden joukkoon ja ruutunauha jätettiin paikoilleen. Toivo oli kyllä aika pätevä poikanen !

Inkakin pääsi vähän tekemään luoksetuloa ja muutamia rally-tokon liikkeitä :), jalkojen välistä pujottelua, oikealla seuraamista ja täyskäännöksiä puolenvaihtoineen. Inkalla oli tosi hauskaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti