perjantai 25. marraskuuta 2016

18.11.2016 Treeniä hallilla lomapäivänä

Edellinen viikko menikin sitten sairastellessa ja sunnuntaina matkattiin Irlantiin Dubliniin. Flunssa puhkesi siellä uudelleen, joka ei todellakaan ollut kivaa, mutta onneksi matka ei sen takia pilalle mennyt.

Torstaina sitten saavuttiin takaisin kotiin ja hain Toivon kotiin, mutta vasta perjantaina aamupäivällä ehdin hallille treenaamaan. Treenattiin samalla kentällä Mariannen kanssa ja sekin oli hyvää treeniä Toivolle. Yritin myös sitä seuraamista niin, että patukka on Toivon vasemmalla puolen nojaten lapaan, kuten Scy:n Susanna Korrin pitämässä koulutuksessa viikko sitten, mutta aika toivotonta se oli, eteenpäin ei päästy ollenkaan askeltakaan ja tyydyin sitten vaan palkkaamaan kontaktista ja oppimaan ottamaan palkan käännähtämällä vasemmalle.

Marianne auttoi meitä vielä tunnarin ja kauko-ohjauksen kanssa. Tunnari oli Mariannen mielestä kehittynyt viikossa parissa jo kivasti oikeaan suuntaan eli Toivo käyttää hajuaistiaan nyt paremmin ja ajatus on enemmän mukana oikean suuntaan.

Kauko-ohjauksessa Toivo ei sitten enää täysillä jaksanut keskittyä, mutta Mariannen mukaan ei enää niin kovasti nyi eteenpäin, joten sekin on hyvä suuntaus. Toivo kuitenkin olisi välillä halunnut, vaikka pussailla Mariannea tai kuikuilla myös naapurikentän tapahtumia.

Kaikkea sellaista pientä tuli treenattua ja loppuun vielä kiertohässäkän kiertämistä ohjureiden kanssa sekä kiertohässäkän loppuosaa eli jätin Toivon tiettyyn asentoon ja ohjasin sitten kapulan kanssa esteen yli. Tehtiin kummastakin suunnasta.

Ihan sitten vielä peruuttamista, joka ei ihan onnistunutkaan toivotulla tavalla ja multa paloi vähän käämitkin, joten laitoin Toivon aidan viereen ja käsillä ohjasin peruuttaa, eikä ihan nätisti, joten kun huomasin, että nyt menee mäkeen niin sitten laitoin Toivon peruuttaa pitkin kenttää mun edessä ja tehtiin hommasta positiivisempaa. Ihan vaan hahmoitusta omasta takalistostaan !

Olisi pitänyt jättää peruuttaminen pois päivän ohjelmasta ja pitää treenit paljon lyhempänä, mutta onhan se hyvä olla jälkikäteen viisas !

No ei tuosta treenistä mitenkään huonoa fiilistä jäänyt vaan paljon positiivista tekemistä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti