tiistai 8. toukokuuta 2012

06.05. - 07.05.2012 Inkan surkea tynkä kisa ja Rommin sairastuminen


Sunnuntaina lähdettiin toiveikkain mielin kohti Tuomarinkartanoa Inkan ensimmäiseen tokokisaan. Rommi pääsi matkaan myös mukaan, koska en halunut jättää sitä yksin. Pääsi hiukan sekin sitten Tuomarinkartanon kentälle ja ilokseni huomasin, että ei sillä ollut muistissa enää teltan lennot siellä.



Inka oli luokassaan starttaamassa ensimmäsienä, kun Sanna ja Sara jättäytyivät pois kisasta ja näin ollen mentiin kehään ensimmäisenä. Liikkeenä oli paikalla istuminen eli ryhmäliikkeet.



1. Paikalla istuminen 9 => oli tosi nätisti ollut, mutta kun tulin kohden niin alkoi kutittaa, joko kutitti tosissaan tai sitten oli sijaistoimintaa

2. Paikalla makuu => punainen kortti, koira poistui kehästä



Voi Inku raukkaa, oli kuulemma ollut tuomarin mielestä tosi nätisti ja rauhallisesti ja sitten kuullut naapurikehästä jotain ja sinkos sinne. Treenikaverien mukaan voittajan kehästä oli tullut iloinen "tänne" -käsky, joka kuulosti aivan minulta äänenpainoineen ja sävyltään. Inka sitten pinkos kohti voittajan kehää ja mä sitten pysäytin sen lennosta ja kutsuin sieltä luokse teltan takaa. Tosi huono mäihä, että oltiin piilossa juuri siellä suunnassa mistä se kutsu tuli ja sattui vielä kuulostamaan minulta. No se oli sitten siinä, minkäs teit sad !



Enpä olisi uskonut näin käyvän, kun Lentsulla viikonloppuna kutsuttiin koiria luoksetulokutsuin, kun ne oli rinnakkain ja hyvin Inka oli välittämättä muiden kutsuista. Muutenkin se on ollut niin hyvin paikallaolot nyt pitkän aikaa, joten vähän arvelutti, että kuinka jatkossa. Inka oli kovin hämillään, kun nappasin sitten pannasta kiinni ja haluton oli tuleen kehään, kun mentiin kuulemaan tuomiomme. Se tiesi siinä vaiheessa, että eipä tainnut ihan mennä näin tämä juttu.



No otin vähän seuraamista, jotta sain Inkan palkattua ja myöhemmin monta tuntia jälkeenpäin avoimenluokan kehän loputtua naapurikehässä pääsin ottamaan Inkalle ruudun, jotta edes jotain sai tehdä. Ohjattua se oli tekemässä ja jouduin näyttää ruudun kääntämällä pannasta ruutua kohden ja lähetin hieman lähempää ruutua. Rommikin pääsi kokeileen näin akeella laakeella kentällä ja hyvin se onnistui !



***************

Illalla sitten kotona alkoi Rommi oksenteleen ja yökin meni sitten arpoessa, että lähdetäänkö yöllä päivystykseen vai odotanko aamuun. No odotin aamuun maanantaille ja vein Rommin Mevettiin päivystykseen, joka onneksi aukesi jo klo 7:30 aamulla. Röntgenkuvista ei onneksi löytynyt mitään suolitukosta tai kasvainta. Veriarvot olivat kunnossa, mutta kalium verikokseessa oli matala, joten ottivat Rommin päiväksi sisään Mevettiin nesteytykseen ja pikku herra sai kalium lisää, vatsansuoja-aineita ja niin edelleen. Kävin sitten illalla hakemassa Rommin kotiin lääkkeineen päivineen.



Vaikka Rommia ei röntgeniin rauhoitettu niin lääkekuuri kestää nyt muutaman viikon ja sen jälkeen on kait 7-päivän karenssi, joten täytyi peruuttaa jo varatut kisat. On se kumma, että yleensä ei saa kisoja varsinkaan kahdelle koiralle evl:n niin nyt, kun mulla on tiedossa jo neljä kisapaikkaa niin nyt täytyy peruuttaa. No kisoja tulee ja menee, joten eipä sille mitään voi ja tärkeintä on saada koiruus kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti