perjantai 4. toukokuuta 2012

02.05.2012 Tehistreenit


Ennen tehistreenejä otin kummallekkin koiralle tunnarit etupihalla aidan vieressä eli lähetin porraskäytävästä aidan sivustalle. Kumpikin koira teki hyvin ja lisäksi tehtiin kaukoja peruuttamalla. Eipä muuta sen ihmeempää.



Ojangossa tehistreeneissä oli paikalla vain Pia, Sanna R. ja minä. Pia oli ensin Zackin kanssa, sitten Sanna Saran ja Inka viimeisenä.



INKA



  • Seuraamaan tai sivulle kutsumista kerran tai pari ja siitä palkka heti tai askeleen parin jälkeen

     


  • Ohjattu nouto X 2 / ensin merkille kerran ilman vasemmalle lähetystä ja sen jälkeen sitten merkille ja ohjatun suuntaa vasemmalle, koska yritetään palauttaa Inkan mieleen oikea liikerata. Pia oli patukan kanssa siellä vasemmalla noin viiden metrin päässä => ihan ok (Palkkana leikkiä patukalla ja luovutus namilla)



     


  • Z:ta / ensin hidaskäynti, sitten juoksuun ja sitten normaalikäyntiin => vapautus (palkkana narupallo ja hyvin keskittyi Inka)

     


  • Z:ta / käskytyksenä seuraamalla ja sinne väliin jäävät ns. ulos Z:sta eli käännöksiä, rytminmuutoksia yms. / koiran kierto asennon tultaessa, aika paljon tulee täyskäännöksiä => oikein kivan tuntuinen Inkuliini

     


  • Luoksetulo x 2 / Pia heittämässä Inkaa nenuu nakilla ja Sanna palkkaamassa siellä alussa, kun menen kutsupaikkaan / Inkalla vaikeuksia erkaantua Sannasta / Luoksetulokutsulla nousee kyllä, mutta ei lähde tulemaan vaan alkaa tavoitella Sannaa ja joudun kutsumaan useamman kerran, pysähdykset ihan ok

     


  • Merkki + Ruutu => voi Inkaa, ohjatun merkille laukkas ihan iloisena, mutta ruudun merkille meno todella epävarmaa ja hidasta / ruutuun ihan kivasti ilman ääntä ja sisälle ruutuun ihan ok kohdasta, mutta käännähti aika reunaan seis -käskyllä ja maahanmeno tuli aika reunaan / toinen ruutu vielä narupallolle, mutta nyt oli sitten jo ääni mukana ja merkille ei menty yhtään sen nopeammin


Muiden lähdettyä kävin vielä ottamassa Rommille korjaavat kisanjälkeen. Liikkuria ei tietty ollut, mutta yritinkin saada kaiken mahdollisemman mukavaksi, koska seuraavana päivänä Rommilla olisi Jessican koulutus, enkä halunut Rommin olevan liian uupunut kisan ja treenelöiden takia !



ROMMI


  • Metallihyppynouto x 2 / oli niin upeat täyskorkeella esteellä, että oli pakko ottaa toinen, kun ajattelin, että oliko se tosiaan noin hyvä se eka / matala maanvara pienessä kapulassa

     


  • Ohjattu nouto, oikea / merkille hyvin laukalla ja hyvä nouto (ehkä kaarre hieman liian tiukka eli sitä pitäisi kyllä korjata)

     


  • Z:ta / pelkkä seuruu ensin temmonvaihdoilla ja sen jälkeen jäävät Z:sta ns. ulos eli seuraaminen temmonvaihtelujen kanssa ja jäävät siihen (oikein hyvä)

     




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti