keskiviikko 21. joulukuuta 2016

05.12.2016 Mariannen kanssa hallilla ja illalla hallitreenit

AAMUTREENIT HALLILLA

Aamulla treenattiin hallilla Mariannen kanssa. Lahja valmistautui PM-kisoihin ja Toivo sitten vähän pienempiin karkeloihin tai no ei edes oikein sellaiseenkaan.

Toivo teki osuutensa kahdessa erässä ja jokunen ruutukin taidettiin tehdä alustalle. Aika kivaa suoritusta Toivolta ja vähän myös tehtiin korjauksia alustalle niin, että laitoin Toivon sinne ruudun sivuille eri kohtiin ja siitä ohjaukset ruutuun. Tällä kertaa tehtiin ne lähempänä.

Marianne auttoi meitä seuraamisen kanssa ja alkoi näyttää kivalta. Toivo rupesi selvästi keskittymään ja hieman ajattelemaan. Alkuun kokeiltiin niitä nyt käytössä olleita keinoja ja ei vaan toimi, ei siirry yhtään taaksepäin eli tilanne vaan on huonontunut.

Sen sijaan, että paikka siirtyisi taaksepäin niin se on siirtynyt ehkä hieman eteenpäin ja lisäksi vielä alkanut poikittamaan sen sijaan, että olisi suora. Kokeilin myös sitä Johannan kanssa tehtyä liivin hiha-aukon kohdalta olkapäältä lelun tuloa, mutta sekin sai sen vaan innostumaan liikaa.

Joten kokeiltiin vaan sitä, että Marianne käskyttää minua ja pysäyttää meidät muutaman askeleen jälkeen ja välillä myös käännösten jälkeen. Naksulla sitten merkkasi, kun meni oikein hyvin. Jos Toivo ajautui eteen niin reiteen taputtaen ja sivu -käskyllä huomautin, että missä pitäisi olla eli vielä hiukan autettiin sitä, joka näytti kyllä menevän perille, koska selvästi yritti pysähdyksissä pysyä paikallaan ja ei enää peruuttanut taakse perusasentoon. Palkka tuli vasemmalta takataskusta (lelu) !

Tehtiin myös metallihyppynoutoa, mutta Toivo oli vähän äänekäs ja hyvät nostot ja innokas toiminta meni harakoille, koska en voinut palkata sitä toimintaa tuon äänen takia. Tässä ei voi antaa anteeksi, vaikka metalli olisi miten ikävä kapula ja nostaisi hiljaa ja hienosti. No toki se turhautui ja ärhenteli sen jälkeen metallikapulalle ja meni jauhamiseksi. Täytyi liike pilkkoa pieniin palasiin ja vaatia parempaa toimintaa. Onnistui se, mutta ei kyllä ihan tyytyväinen voinut olla.

Lisäksi vielä niitä kaukoja, jotka olivat tällä kertaa vaikeammat Toivolle, ehkä väsymyksen takia. Marianne piteli Toivoa takajaloista.

ILTATREENIT HALLILLA

Maanantai ryhmän hallitreeneissä ei ollut kuin Nina ja minä, joten meillä oli aikaa ruhtinaallisesti. Tehtiin diagonaalisia ruutuja, joissa käytin Toivolle alustaa. Korkea merkki oli matkalla häiriönä ja kyllähän se Toivoakin häiritsi eli aika paljon otti häiriötä meidän häiriömerkeistä.

Metallinoutoa tehtiin kanssa ja ääni on nyt tullut kuvaan näköjään jo metalliin, joten lähdin ihan radikaalisesti kieltämään ja sehän toki aiheuttaa vähän epävarmuutta, että saako nostaa ollenkaan. Vähän sitä mietin, että pitäisikö käyttää vähän lievempää ilmaisua, mutta päädyin, että seuraavalle kerralle sitten teen paremman suunnitelman, jotta ääntä ei tule. Jäi hiukka paha maku suuhun metallinoudosta.

Yleisesti ottaen meillä oli kyllä Ninan kanssa todella hyvät treenit lukuunottamatta tuota metallinoutoa.

Muutakin me tehtiin, mutta nyt en tarkalleen muista mitä ja miten, mutta hyvät treenit oli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti