keskiviikko 7. joulukuuta 2016

03.12.2016 Sporttikoirahallilla Johannan kanssa

Lauantaina olikin sitten Sporttikoirahallin vuoro illalla ja iloksemme saatiin Toivon isän omistajasta seuraa hallille. Johannalla oli mukana kaksi omaa koiraa, joista toinen oli tuleva Toivon morsian ja ihan kivalta vaikutti tyttönen.

TOIVO, 1. kierros

Toivo treenasi luoksetuloa, ruutua ja metallinoutoa. Ruudussa käytin alustaa ja en tällä kertaa mitenkään merkannut ruutuun menoa vaan annoin mennä yli ja etsiä itse sen alustan. Jatkossa täytyy alkaa jo huomauttamaan tästä.

Ruudun loppuosaan annoin pienen apukäskyn, jotta tulee seuraamaan kunnolla. Pitäisi kyllä vähitellen alkaa jo jätkän kuuntelemaan. Apukäskyllä tulee täsmällisesti sivulle seuraamaan, mutten jarrut ei pelaa kyllä tarpeeksi nopeaan.

Luoksetulossa pysäytys oli kyllä hieno, mutta muuten kyllä pitää saada vähän keskittymään yhä paremmin.

Metallinouto meni ihan kivasti, kun laitoin sen kapulan Toivon eteen ja teki sen paluun. Metalli ei oikein kyllä vieläkään taida miellyttää suuremmin, mutta tähän ei viitsi paljoa panostaa, kun liike on vain voittajaluokassa.

TOIVO, 2. kierros

Seuraamista tehtiin sillä Collieiden palveluskoirapäivällä Korrin Sukin neuvomalla (siis mulla ei ollut koiraa siellä) tavalla taas ja nyt tällä kertaa se ei toiminut ollenkaan. Jos Toivo ennen edisti, mutta oli suora niin nyt se aukeaa ja edistää. Muutaman kerran on näyttänyt siltä, että tämä voisi toimia Toivolla, mutta nyt ei oikein osannut kääntyä millään oikein vasemmalle ottaakseen palkan.

Kokeiltiin sitten myös niin, että palkka tuli olkapäältä liivin alta olkapään kohdalta (ei siis kauluksen kohdalta) ja tämä paransi kyllä aika kivasti paikkaa, mutta katsotaan miten se toimii jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti