keskiviikko 7. joulukuuta 2016

04.12.2016 Toivo Porvoossa rally-tokossa AVO 78 pistettä

Toivon kanssa Porvoossa kisaamassa. Vähän haastavaa, kun odotustila on niin pieni ja en pystynyt yhtään valmistelemaan Toivoa.
 
Ulkona oli niin kylmä ja en lähtenyt siellä mitenkään purkamaan Toivon energiaa leikkimällä vaan käytiin vaan lenkillä.
 
Lähtökarsinassa Toivo alkoi hieman keskittyä, mutta edellinen koira radan päätyttyä lähti meitä kohden karsinaan uhittelemaan Toivolle, joten siitä sitten kehään mentiin vähän ylivireisen koiran kanssa ja oma keskittyminen rakoili. Kolmannella kyltillä unohdin radan (en katso kylttejä) ja jouduin uusimaan, kun en nostanut Toivoa seisomaan.
 
Puolessa välissä Toivo alkoi kommentoimaan mun käskytyksiä ja sen seurauksena seuraavalla kyltillä en taas keskittynyt ja otin vahingossa apuaskeleen. Hetken mietin uusinko, mutta en uusinut ja se oli oikea päätös, koska virheitä tuli siitä -3 pistettä ja uusinnassa olisi tullut myös kolme.
 
Täyskäännös paikallaan olisi pitänyt uusia, kun tuli -10 pistettä, kun meidän rintamasuunta ei pysynyt samana. Lisäksi saatiin -3 pistettä haukkumisesta,  kun Toivo kommentoi mun käskyjä.
 
Innokasta tekemistä, ei siinä mitään, mutta vähän oma keskittyminen huonoa ja Toivo ei keskittynyt kunnolla niin, että olisi ollut täsmällinen!
 
Tulos kuitenkin tuli ja illalla hain sitten kurssille, jotta saataisiin vähän paremmin koiraa kuosiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti