lauantai 30. elokuuta 2008

28.08.2008 Inkan ultra


Töiden jälkeen lähdin Inkan kanssa Mäntsälään ultraan. Kyllä hieman jännitti, että onkohan siellä pieniä pentusia tulossa. Tarja oli jo odottamassa meitä, olin hieman juuttunut ruuhkaan, mutta ajoissa oltiin perillä.


Kyllä oli helpotus suuri kun lääkäri sanoi, että kyllä täällä maha-asukkeja on ja ihan kunnon kokoinen pentue tulossa. Kuinka hienoa :o) !


Inka lähtikin sitten suoraan Tarjan matkaan mammalomalle, joten meillä on vain kaksi haukkua kotona. Nyt sitten odotetaan ja odotetaan, että pienet pennelit syntyisivät ja toivotaan, että kaikki menee hyvin.


Olisi ihana saada Inkan vauveli kotiin, mutta meille ei vaan millään mahdu nyt pentua. Kaikki kolme koiraa ovat sen verran nuoria, että mulla ei vaan riitä aikaa vielä ottaa neljättä koiraa. Nytkin tuntuu, että kalenterista ei löydy vapaita viikonpäiviä ollenkaan, aina jotain treeniä ohjelmassa. Talvella aion rauhoittaa tilanteen ja tosissaan yrittää vähentää näitä koiramenoja. Pablo mahdollisesti jää tauolle agilitystä ja Inkaa agilityssä tuuraava Rommikin tuskin on talvella treenaamassa, joten me varmaan tokoillaan enemmikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti