sunnuntai 29. joulukuuta 2013

28.12.2013 Sporttikoirahallilla taas virkkuvuorolla

Iltavirkkuilemassa lauantai illalla. Tällä kertaa sporttikoirahallin pikkupuolella ja mukana vain pennut Lahja ja Toivo !

Tehtiin hommia erikseen ja yhtäaikaa, jotta koirat tottuisi toiseen koirakkoon kentällä. No Toivo teki niin kauan hyvin, kun mulla oli keitettyä kanansydäntä, mutta jossain vaiheessa Toivo hiukan taisi väsähtää. Treenattiin varmaan liikaa, kun kerta aikaa oli ja vaikka oltais saatu olla amuun asti niin me oltiin jo kotimatkalla tunnin kuluttua.

Toivon kanssa treenailtiin yksilöosuudessa noutoa kahdella kunnon isolla patukalla. Hakee patukan ja lähtee tuomaan ja tuo lähes käteen, mutta ei vaihda samanlaiseen patukkaan (vaihtoa harjoiteltu kotona). Aika kivasti taisteli patukasta hampaiden vaihtumisesta huolimatta, mutta enemmän tahtoi hyppiä pukkilaukkaa.

Luoksetuloa niin, että Marianne piti ja otin läpi jalkojen välistä heittämällä patukan taakse. Oppii jo nyt syöksymään suoraa, jeeeee !!!!!!

Namilla treenataan sitten eteen istumista tällähetkellä ja myöhemmin siirrytään patukkaan tai narupalloon, joka on mun leuan alla. Seuraamista, jääviä ja paikalla istumista treenailtiin myös.

Lepäämistä harjoiteltiin tai ns. hengailua. Istuin Toivon kanssa maassa ja silittelin rintaa tai opeteltiin käy siihen käskyä namin voimalla. Taisi poika vähän tulla täyteen ja kyllääntyä tekemiseen, kun alkoi vaan haluamaan Mariannen luo, kun Lahja otti noutoa. Mariannen kehut ja pallonheitot on tosi jeesssssssss Toivon mielestä :) !

Loppuun ruutuun x 3 namikipoille. Ekan kipon vein yhdessä Toivon kanssa ja loput Marianne laittoi, kuten viimeksi niin, että Toivo ei nähnyt kuppien laittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti