sunnuntai 29. joulukuuta 2013

26.12.2013 poikkesin aamupäivällä Vuokkosilla

Pääsinhän mä käymään Vuokkosillakin treenailemassa, kun oikein asiaksi otin. Ensin treenasin Inkan kanssa ja sen jälkeen Toivon. Inka harjoitteli peiliä kohden Z:n asentoja ja hieman luoksetulon pysädyksiä takapalkalla sekä kerran ruudun merkin sekä kahdesta suunnasta ruudun paikkaa. Hyppynoudon palautuksia otettiin muutama ja avustin hieman sivulletuloa, kun vieläkin arpoo, että tullaanko eteen vai sivulle. Kapulan olin laittanut Inkalle suuhun ja vaatinut pitämään paremmin ja hieman vastustikin, kun vedin metallikapulaa. Sivulla piti kapulaa nyt kunnolla ja irrotus oli siisti :) !

Toivo taas vastaavasti teki hieman kapulan nostoa ja palkkana oli lelu. Lisäksi hieman seuraamista takaperin peruuttamalla sekä vähän normaalia enemmän ihan etuperin kun kerta oli peili apuna. Nostelen kättä välillä hieman ylemmäs. Seuraamisessa huomasi, että Toivo ehkä hieman väsähti aikaisempia päiviä nopeammin, mutta ei mikään ihme, treeniä on ollut paljon normaaliin treenittömään elämään verrattuna.

Myöskin jääviä tehtiin lähinnä peruuttamalla ja nämä oli Toivosta ihan kivaa juttua. Loppuun tehtiin taas ruutua niin, että Toivo meni ruokakupille ja kannoin Toivon aina kupilta pois uutta lähetystä varten.

Viitasen Sirke tuli samalle kentälle treenaan meidän jälkeen ja kyselin häneltä, että mitä teksi Toivon noudon kanssa, että pistänkö kapulan tauolle hampaiden vaihtumisen vuoksi. Sirke neuvoi, että tekisin noutoa esim. leluilla hetken ja kappas vaan, että ei taas tullut itselle mieleen niin yksinkertainen vaihtoehto. Sirke myös kehoitti antamaan kapulan alakautta, mutta näin olen itsekkin koulutettavia opettanut, joten siinä meillä oli jo sama ajatus, mutta Sirke toi vielä lisänä siihen, että anna lelu myös alhaalta........ hmmm....... tulee se  varmaan alhaalta, jos olen kyykyssä, mutta mitenkäs se on, jos olen ylhäällä. No Toivon kanssa olen muutenkin vielä polvillani !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti