perjantai 6. joulukuuta 2013

06.12.2013 Itsenäisyyspäivän viettoa

On hiukan toisenlainen itsenäisyyspäivä vai onko......... hmmmm, itseasiassa ei niinkään, kun nyt alan miettiä tarkemmin niin Pablon kanssa kisattiin useampi Itsenäisyyspäivän kisa agilityssä vuosia sitten Purinalla !

Tänään vaan ns. extempore lähdettiin Toivon kanssa Vuokkosille katsomaan agilitykisoja, kun selvisi, että Johanna oli menossa katsomaan ainakin yhden startin Purinalle kolmosten kisoja. Jukka nosti Toivon autoon ja Johanna sitten autosta pois ja myöhemmin autoon takaisin. Kotona houkuttelin Toivon sitten takapenkin kautta jalkatilaan ja siitä ulos. Arghhh....... olisi paljon helpompaa, jos auto olisi viisi ovinen tuon kolmiovisen sijaan !

Toivo kävi reippaasti ensin pissalla, joten päästiin vähän turvallisemmin mielin halliin sisälle, kun ei tarvinut heti pelätä, että jätkä tekisi pissat halliin. Pissasakko, kun on 25,00 euroa :( !

Toivo oli heti reipas ja innoissaan päästessään sisälle. Tuli ovesta kokoajan itse reippaasti sisälle ja liikkui iloisena hallissa. Joitakin koiria sai vähän moikkailakkin, ainakin isoa collie herraa sekä Joku bortsua, joka on hieman vanhempi kuin Toivo sekä Elli aussia. Ihmisiä käytiin kanssa vähän tervehtimässä ja kaikki oli Toivosta kovin kivaa.

Otin ihan vähän Toivon kanssa tokoa eli sivulletuloa, maahanmenoa ja kontaktia sekä leikin vähän Sannan tekemillä narupalloilla. Toivo keskittyi oikein hyvin, vaikka ympärillä koirat haukkui, kuuluttaja mesosi ja ihmiset taputti sekä aikuisia koiria pyöri ympärillä.

Välillä käytiin sitten ulkona pyörähtämässä ja tultiin halliin uudelleen. Toivolla oli kova kiire halliin, joten mikäpä siinä oli reippaan pennun kanssa oleilla :) !

Otettiin toinen setti vähän kontaktia ja leikkimistä, mutta yhden kisaajan repusta/takeista kantautui niin makoisia hajuja, ettei Toivo ehtinyt keskittyä leikkimään eli kyllä se nami menee ohi lelun tämän kaverin kanssa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti