torstai 26. huhtikuuta 2012

25.04.2012 hiekkakentällä ja illalla tehistreenit


Duunin jälkeen Mariannen kanssa Kivikkoon hiekkakentälle treenaamaan Rommin kanssa. Seuraanaan Rommilla Lumo poju ja Inkakin pääsi makaamaan kentän laidalle. Inka ei treenannut muuta kuin tunnarin, koska sillä oli illalla treenit ja muutenkin oli hieman kiirusta, joten kahdella koiralla treenit pelkästään.



Päädyin ottamaan Inkalle tunnarin, koska en halunut ottaa tunnaria enää hallissa, kun se nyt on lähtenyt sujumaan.



INKA



  • Tunnari => rauhallinen ja hiljaa, tempo lähinnä ravia tai saattoi laukata kapuloille, mutta palautti ravilla. Teki hyvin töitä => ok



    Muuten Inka vietti aikansa maaten kentän laidalla ja huutaen Rommin treeniajan ja Lumon treenatessa makasivat Inka ja Rommi vierekkäin hiiren hiljaa ja keskittyneesti katsellen.

     



ROMMI



Paikallaolot:




  • Paikalla istuminen => Lumon kaverina, menin piiloon aika pitkälle ja Rommin kaula venyi ja Inka huusi sivussa........... no rauhoittui kun huusin piilosta "istu"



    Muut liikkeet:


  • Z:ta M - S - I => seuraaminen innokasta ja mukana hyvin, käännökset ihan kivoja => ensimmäinen maahanmeno meni istumiseksi, annoin korjauskäskyn merkkiä kiertäessä, muut vaihdot ihan hyviä ja pysyi paikalla hyvin sekä pysähtyi ihan hyvin => namirasia piilossa merkin takana lopussa ja siitä palkka

     


  • Luoksetulo => hyvin alas, hyvin odotti, pysähdykset ihan hyviä ja reagoi niihin heti, ihan lopussa pari raviaskelta, mutta lähti kuitenkin maasta laukalla, eteen suoraan ja sivulle hyvin (namipalkka)

     


  • Ruutu => virittely pelkkä "Ruututemppu" ja "missä merkki" => merkille hyvin laukalla ja ruutuun hyvin laukalla (keltaiset merkit/musta ruutunauha) => palkka maahanmenosta (ei merkannut pahemmin ruudun alustaa, joka oli minimaalisen pieni)



    Tämän jälkeen vapautus ja pieni kävely taaksepäin ja lennosta ruutuun ja loppuosa => hyvin odotti ja hyvin sivulle ja jihueiiiiii kunnon kontakti seuruu loppuun (annoin ylimääräisen seuraa käskyn, kun alkoi saavuttaa minua)



    Pieni tauko ja palkkaus rasiasta. Sen jälkeen toiseen satsiin valmistautuminen.

     


  • Ohjattu nouto / merkille hyvin ja odotin, että katsoo minua ennen lähetystä, merkiltä lähti selkäni taakse ruutuun ja sieltä sitten olisi lähtenyt kapuloille, mutta keskikapulaa kohden, joten pysäytys ja siitä uudelleen ohjaus (taas yritti siinäkin turvapaikalle merkille) => otettiin sitten avulla uudelleen ja löytyihän se (Yksi haukahdus alussa, kun kapuloita oltiin lähdössä viemään)

     


  • Tunnari => kerran haukahti, johon kommentoin "oho" ja kehuin, kun oli hiljaa........... tästä seurauksena ravilla kapuloille ja palautus ravilla, hieman epäpuhdasta pitoa tuonnissa, liikuttaa kapulaa suussa........ ei jää jälkeä, mutta pisteet ropisee, mutta ei louskutellut kapuloilla ja teki haistelutyön hyvin.

     


  • Kaukot => vähän jää seisomaan nousussa istumisesta suppuun ja pikkuisen se takajalka liikkuu, mutta eteneminen on kutistunut paljon ja ei ennakoinnut muita vaihtoaja nyt.



    Loppuun vielä ohjattua uudelleen, ei ottanut kontaktia minuun merkille lähdössä ja sen vuoksi lähti kohti liikkuria, mutta korjas itse hyvin merkille päin menonsa ja pienoista epävarmuutta kapulalle menossa eli ravila ja taisi hieman vilkuilla keskikapulaa ja haki laitimmaisen, kun nosti laitimmaisen ja kehuin niin toi sen reippaalla laukalla.



    Tässä välissä sitten treenasi Lumo ja kun tehtiin Lumolle paikallapysymis harjoituksia niin siitä innostuin tekemään myös Rommille istumiseen samaa. Marianne häiritsi Rommia ja lankaanhan se meni........... nami ja Mariannen houkuttelut kyllä vaikuttivat niin, että jätkä useampaan otteeseen olisi vaan lähtenyt Mariannen matkaan. Kapulat, pallot ja vastaavat taas eivät saaneet herraa lankaan. Itse välillä toistin istu -käskyä ja välillä, jouduin turvautumaan, jopa ei käskyyn, mutta silloin täytyi olla nopea kehumaan ja palkkaamaan oikeasta toiminnasta.



*******************************

Illalla sitten oli vielä Inkan tehistreenit Vuokkoset -areenalla ja kevään viimeinen tehiksenhallivuoro. Paikalla Kaisu ja Roki sekä Sanna ja Alma meidän lisäksi.



INKA

 




  • Hyppynouto metallilla / teemana äänettömyys............. alkuun pelkkiä nostoja ja palkka hiljaisista nostoista, muista vaan kapulan poisotto ja kiitos. / kerran kapula suussa paluuhyppy ja sitten nosto ja paluuhyppy sekä loppuun vielä hyppynouto.

     


  • Kaukot => takapalkalla ja varvovasti käsimerkkien käyttöä, välillä ei ollenkaan ja välillä vähän, kaukaa 15 metriä väliä ja pyysin välillä Inkaa peruuttamisen kautta istumaan tai maahan, jos ajattelisi sitä kautta taaksepäin

     


  • Ruutu (häiriö A-este ruudun ja lähetyspaikan välissä) => hyvin merkille ja hyvin ruutuun

     


  • Ruudun loppuosa => palkkaus ruudussa edellisestä ja paluu hiukan takaisinpäin ja uusi lähetys ruutuun, sen jälkeen loppuosa, häiriönä puomia ja A-estettä => seuraamaan tulo ihan kivaa ja otettiin vielä toinen toisto ja sekin ok

     


  • Luoksetulo takapalkalla => Sanna käskytti ja heitti palkan Inkan taakse, ensin taakse sinne lähtöpaikkaan ja toisella kertaa Inkan taakse => ekalla kerralla oli aivan hiljaa, kun kävelin kentän laidasta laitaan, toisella kerralla äänteli ja kunnolla / eka pysähdys oli löysä, mutta toisella pysähtyi hyvin, mutta annoin kaksoiskäskyn eli käsimerkin lisäksi sekä käskykin oli voimakas (Luoksetulo vasta kun oli hiljaa, mutta äänteli jopa kun olin kääntynyt Inkaan päin)

     


  • Z.taa / asentoja ja seuraamista => ponneton, ennakoi seuraamisessa eli hieman jätätti => en käyttänyt selvää Z:taa vaan menin siellä sun täällä, muutenkin Inka lusmuilee seuraamisen kanssa tuolla Vuokkosilla, irtoaa ja seilaa => kontakti pätkii, ei paljon väliä onko pallo vai nami, mutta ehkä kyllä pallo vähän edes aktivoi enemmän

     


  • Ohjattunouto pienessä tilassa (lähetyslinjan sivussa A-este, oikean kapulan sivulla hyppyeste ja vasemman kapulan sivulla agilitykepit sekä seinä, takana luoksetulolinja, joten ihan helppo ei tehtävä ollut, joten tein avustettuna eli tein välillä kaarikävelyt tai kun vein kapulat niin korostetusti laitoin kapulan maahan.


Näin kirjalliseen muotoon laitettuna tuntuu aika rankoilta treeneiltä, mutta ei se silloin tuntunut......... olisi sen Inkan pitänyt pystyä se Z:ta suorittaan ihan kunnon duunilla, mutta kun ei niin ei........... siinä meidän ongelmaliike !




 







 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti