tiistai 17. huhtikuuta 2012

13.04.2012 Rommin EVL-treenit


Keskiviikko iltana alkanut flunssa alkoi jo vähitellen rasittamaan iltaa kohden oikein kunnolla. Töissä olin ollut kokoajan, mutta aloin jo harkitsemaan, että jättäisin illan tokotreenit väliin. Rommi kuitenkin niin kipeästi tarvitsi treeniä, että lähetin Sannalle viestiä, jos voisimme olla ekana ja lähteä sen jälkeen kotiin lepäämään.



Aloitimme paikallaoloilla, ensin istuminen ja sitten makaaminen. Ei mitään ihmeempää, täytyy taas kiinnittää huomiota, että Rommi nousee kunnolla lopussa istumaan, tahtoo välillä jättää vajaaksi. Illan ohjelmassa oli luoksetulo ja ohjattu nouto. Luoksetuloa en halunut ottaa vielä kun osteopaatti käynnistä oli vain viikko ja luoksetulon liikkeet on niin äkkinäisiä.



OHJATTU NOUTO



Olipas siinä tänään ongelmaa. Heti kun ruutu toimi eilen niin toki ohjattu alkaa tökkiä. Merkille hyvin, vain yhden kerran taisin joutua hieman muistuttaa. Mutta tänään keskikapula tuntui tuottavan päänvaivaa. Meni lähinnä pysäyttämiseen ja sieltä ohjaamiseen, no tulipa harjoiteltua korjaamista sitten urakalla. Pysähtyy käskystä hyvin, mutta yrittää korjata itsensä takaisin merkille, joten vein siihen takaisin, johon olin pysäyttänyt. Korjauslähetys hieman lähempää.... no näillä voidaan vielä pelastaa joitan pisteitä tulevaisuudessa.



Sannan kanssa asiaa pohdittiin ja tultiin siihen tulokseen, että vahvistan kaarikävelyillä ja ehkäpä välillä otan kapuloita alemmas taas ja ainahan voin taas hetkeksi poistaa sen keskikapulan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti