maanantai 2. huhtikuuta 2012

24.03.2012 Hakkilassa Rommin kanssa


Satun ja Napin kanssa Hakkilassa hallilla Rommin kanssa. Rommin kanssa treenattiin taas ohjattua ja tälläkertaa tarkoituksena jatkaa ohjatun merkille menoa Jessican neuvomalla tavalla eli edetään se yksi lisäaskel eli Rommi ei lähdekkään suoraan vapautuksesta merkillei vaan otan nopeasti sivulle ja en välissä palkkaa. Kapuloita käytössä myös vain ne kaksi kappaletta eli ei keskikapulaa. 



En enää muista otinko pari kertaa ensin merkin, mutta mielestäni tämä treeni meni ihan mukavasti. Sen jälkeen otettiin tunnari, jota myöskään ei alkua lukuunottamatta tehty heti vaan rikottiin kaavaa. Nyt olen vaihtoehtoina käyttänyt seuraamista, kaukokäskyjä tai Z:tan suorittamista.



Vasta tämän jälkeen sitten tehtiin tunnari ja ihan kohtuullisen mukavalta alkaa vaikuttaa. Työskentely on jo kapuloilla parempaa.



Treenasimme myös paljon paikallaoloihin menemistä eli seurautettiin koiria ympäri kenttää, välillä Rommi edellä ja sitten Nappi edellä. Ihan sika vaikeaa Rommille, ei meinaa millään uskoa, että tässä pitäisi pitää kontakti yllä. Paikallaoloissa tulikin ongelmia, kun liikuin piilossa olossa koirien taakse. Nappi vaistos minut ja Rommikin liikahti katsomaan ja en ehtinyt pois näkyviltä. Seurauksella, että Rommi nousi seisomaan ja kääntyi minua kohden. Sen jälkeen menin vauhdilla kentän yli ja toiselle kentälle piilosta ja nappasin pannasta ja vedin Rommin takas maate ja palasin piiloon. Harmitti vietävästi, kun piti olla hyvin, jotta ei aiheutettais Napille häiriötä. Kuinka tuosta on tullutkin noin herkkis ja epäluotettava, ennen sitä pirun telttaepisodia se oli niin pirun varma makaaja, mutta silloin mä treenasin sitä pk-paikallaoloa usein ja tein päättömiä temppuja kentällä ja ammuttiin sekä spurttailin piiloista toisiin ja syöksyin täysiä välillä kohti juosten ja tanssien pitkin kenttää. Eipä olla tehty aikoihin !







Nyt onkin sitten Rommilla viikon treenitauko ja Inkalle ehtii kertyä yli kolme viikkoa taukoa juoksun takia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti