tiistai 25. lokakuuta 2011

24.10.2011 agilitytreenit ja VOI/EVL -treenit Ojangossa


Inkalla agilitytreenit, jossa sitten jumituttiin ensin tokalle esteelle ja sen jälkeen kahden putken väliin. Voi elämä, että mulla on itteppäinen koira ja se puskee, vaikka mun läpi, jos vaan haluu. No ensin harjoiteltiin ihmisnuolta, jota sitten pitäisi kyllä mennä itse treenaan ihan lähipäivinä (keksi jarruttava sihinä tai puhina tai käsky) ja sitten nosto yli esteen siivekkeen takana olevalle lelulle ja sitten se putki putki yhdistelmä niin, että eka putki on puomin alla ja juoksen puomin sitä puolta, jossa ei ole sitä A:ta eli sen toisen putken sisäänmenon vieressä on A-esteen ylösnuosu ja itse juoksen sen puomin toisella puolen.


Agilityn jälkeen äkkiä koirat vähän ulkoileen ja Rommin kanssa ottamaan, jotain pientä kentälle, ennenkuin meidän VOI/EVL -ryhmän treenit alkaa. Rommi seurasi yllättävän hyvin, vaikka sen paikkaa pitäisi siirtää taaksepäin. Kontakti pysyi, vaikka häiriötä oli, koiria useampi kentällä ja seuruutin suoraan kohti leikkivää koiraa ja sen ohjaajaa, joka samalla peruutti ja saimme mahtavan häiriötreenin. Muutenkin menimme välillä ihan toistemme ohi ilman kontaktin katkeamista. Loppuun sitten Rommille luoksetulo !


ROMMI



  • SEURAAMINEN, häiriöt

  • LUOKSETULO, laukalla ja nopeutti kun aloin ohjaa eteen käsillä ja vielä hieman sihahdin


INKA



  • PAIKALLAOLOT / ISTU JA MAAHAN / ympyrällä erilaisia tehtäviä, kierrettiin toistemme koiria, joka toinen käski alas tai ylös, mentiin suppuun keskelle yms.

  • MERKKI TREENI / NAAPURI KENTÄLLÄ / a) 3 merkkiä kohtisuoraan noin 5 metrin välein, keskimmäinen vähän taaempana / häiriökoirat kummallakin puolen / sen jälkeen toisenlainen merkkitreeni niin, että lähetys piste toiselle merkille 10 m ja sen puolessa välissä sivulla noin 5 metrin välillä merkki, josta lähetys eteenpäin => TAVOITE, ETTÄ KOIRA MENEE EDESSÄ OLEVALLE MERKILLE KOKOAJAN

  • LUOKSETULOTREENI NAMIKUPEILLA / alkoi jo ennakoimaan, pari kertaa taisi puskee peräti läpi ja kerran varasti takapalkalle ja yllätti purkin pitelijän.... pikkuinen varas , otin pari läpimenoa ja taas ei sitten enää ennakoinut / erittäin vahvat vartaloavut EVL matkalla (en ottanut avo matkaa nyt) !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti