torstai 7. lokakuuta 2010

04.10.2010 agilityä Ojangossa


Syyskausi ulkokentällä päättyi viime lauantaina, mutta käytiin Ansun ja Marian kanssa vielä treenaamassa omalla vuorollamme, joka toki on meillä käytössä vielä koko syksyn (talven) !


Ansu toi Oreniuksen koulutuksesta osan radasta, joten harjoittelimme tiukkoja kaarteita ja kontakteja. Minulla oli tälläkertaa myös Pablo harjoituksessa mukana ja huh huh, kahden koiran juoksuttaminen kentällä kävi jo ihan työstä. Menin Pablolla ensin ja se sai Inkan kiihtymään ihan tosissaan, joten vauhtia löytyi roppakaupalla enemmän.


Pablo teki kanssa ihan kivaa ja innokasta työtä totuttuun vauhtiin. Ihan hyvin meni jopa takaakierrot ja kontaktitkin (targetilla).  Inkan kanssa niitä kaarroksia syntyy, joten paljon pitäisi lelulla vahvistaa haltuunottoa ja sitä, että se kuuntelee... vauhti oli Pablon takia selvästi kovempi ja myös kävi aikamoisilla kierroksilla. Keppejä tehtiin radalla vaikeammalta puolelta pallolla avustaen ja minun pitäisi olla paljon nopeampi sen pallon kanssa. Tein myös muutaman toiston helpommalta puolelta ja se menikin ihan hyvin. Kontakteilla targetit, ei niissä ongelmaa.... muistin myös kutsua kontaktilta kerrankin oikein eli "tule" !


Noilla kaarroksilla tarkoitan, että se hyppää aivan liian pitkälle kun pitäisi hypätä kaartaen esteen taakse.... eli lelu vaan esille ja hirvee haloo "tähän tähän", kyllä se siitä !


Keppien suoritustapa on pikkuisen ei toivottu eli laukkaa hiukan pomppien, ei paha, mutta ei sitä voi juoksuksi sanoa ja vaikkei pää nyt hirveen korkeella ole niin ihan ei ole oikea tekniikka mielestäni  !


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti