tiistai 5. helmikuuta 2008

26.01.2008 Aptuksella Agilityä


Pablon kanssa päästiin vierailemaan Aptus- hallille Hyvinkäälle. Kaverin porukka harjoitteli agilitynalkeita ja me Pablon kanssa vaan vieraassa hallissa iloista tekemistä.


Pablo meni muutaman kerran putken umpikulmasta ja harjoiteltiin irtoamista esteelle namipurkilla. Pablo oli kyllä topakkana hallissa, mutta huomasin sen hieman kyllästyvän, kun tempo oli omiin harjoituksiin verrattuna sen verran matalaa ja suurin osa ajasta meni odotteluun, eikä se muutenkaan ole pitkään aikaan harjoitellut vain yhtä estettä kerrallaan :o). No tärkeintä kuitenkin, että se alkoi haastaa mua haukkumalla, joka on hyvä merkki.


Käytiin myös hieman tutustumassa itse kylpylään, kahvilassa Pablo liikkui reippaasti, mutta itse kylpylän lattia ei sitä mielyttänyt ollenkaan, lähinnä se huvitti henkilökuntaa pitämällä takakoivet matolla ja venyttelemällä itseään etujalkojen varassa mahdollisimman pitkälle. Ehkäpä ensikerralla sitten jo edetään itse kylpylässäkin pidemälle, kun mennään mahdollisesti jopa uimaan. Saa nähdä mitä siitä tulee, kun Pablo ei tykkää uimisesta pahemmin. Voihan olla, että se yllättää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti