perjantai 26. syyskuuta 2014

08.09.2014 tokotreenien veto ja Toivo tokoili

Viimeinen syksyn kurssipäivä ja tehtiin kurssilaisille pieni temppurata. Sen jälkeen treenailtiin omien koirien kanssa ja tavallaan oli myös Toovon ekat kunnon paikkamakuu treenit ulkokentällä.

Paikallaolot hyvin, toki vähän levoton, kun agilityä niin sivulla kuin takana. Otettiin paikkikset keskivälissä treenejä.

Treenien alussa Toivo oli taas tosi hyvin hollilla, mutta sitten paikallaolojen jälkeen innostuin vähän liikaa ja kokeilin vielä noutokapulan nostoa samaan tyyliin mitä Christa yhdelle koiralle viime torstain koulutuksessa. Idea tässä oli, että nosto olisi siisti, eikä mentäisi jalat edellä kapulalle. Lähes samaan tapaan olen Rommia aikanaan opettanut (eri syystä kylläkin, silloin vaan haettiin nopeaa ja voimakkaampaa tarttumista, koska Rommihan ei koskaan rumasti kapulaa ottanutkaan), mutta nyt meni niin reisille kuin vaan voi.

Toivo raukka meni epävarmaksi ja niin taisin mennä minäkin. Ajattelin, että mietintämyssy päähän tai sitten täytyy yrittää saada Korrin Suskilta yksäri niin saadaan kuntoon tuo. No loppujen lopuksi saatiin kyllä hieman toisenlaisella treenillä tulosta pari viikkoa tämän jälkeen, kiitos siitä Raijalle ja Mariannelle, joiden kanssa väännettiin tätä siistiä nostoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti