lauantai 13. syyskuuta 2014

07.09.2014 jälkeä Tuusulassa

Taas aamusella jäljelle Toivon kanssa. Inka jäi kotiin, koska oli kipeä. Käytiin meinaan lauantaina eläinlääkärissä, kun tassu vaivasi taas, perjantaina meinaan pesun jälkeen tuli verta ja jotain kudosrasvaa ulos. Eläinlääkäri epäili tikkua aiheuttajaksi. Toinen mikä tuli mieleen niin ampiainen, kun meinaan oli kaverin pihalla aika äkäsiä ja siellä tuli ne oireet metsässä samoilun jälkee. Lisäksi otin myös esille sen takapään oireilun viikkoa aikaisemmin. Nyt jää sitten näyttelyreissu tekemättä kipulääkkeen ja antibioottirasvan takia. Toki myös liikkeet ei varmaan olisi ihan puhtaatkaan.

Toivon jälki oli samoissa mitoissa kuin viimeksikin. Polkuja kolme ja kulmia kolme, palloja matkalla kolme ja lopussa narupallo. Keppejäkin viisi kappaletta, joista eka ja toka vika jäi metsään, alussa vauhti niin kova, että meni ekasta kepistä yli, omisi kannattanut ehkä laittaa pallo alkuun.  Janan otti hyvin, oikein sukelsi liikkeelle ja jäljesti vauhdilla. Poluilla vähän hakemista, mutta annoin rauhassa tehdä itse työt. Yksi keppi vielä jäi, mutta jätin kaksi keppiä turhan lähekkäin ja posautettiin yli.

Ei mikään ihme, kun oli toista kertaa kepit jäljellä mukana ja niitä keppitreenejökään ei ole pahemmin tskana.

Jäljen jölkeen Toivon kanssa samoiltiin metsässä ja sain kulkea kyllö edestakaisin, jotta sain pidettyä Toivon jotenkin lähettyvillä. Toivo juoksi ja juoksi, pillillä välillä vihelsin luokse !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti