keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Reissua ja treeniä

Nyt alkaa pakko kirjoittaa, jotain ylös treeneistä, jotta itselle jää jotain mieleen muistin tueksi. Ollaan hissukseen treenailtu ja reissattiin ilman koiria Jukan kanssa Itävaltaan Wieniin lomailemaan. Inka meni isälle hoitoon Pablon kaveriksi ja Toivo matkasi kaverille hoitoon noutajien ja spanelieiden kaveriksi.

Ennen reissua ehdittiin piipahtaa Toivon kanssa Kivikossa treeneissä ja sieltä sitten Toivo suoraan Susannalle ja käytiin sitten Ella vai onko se Elli labbiksen kanssa koirapuistossa. Koirilla oli niin hauskaa keskenään ja Toivo oli niin likainen kuin vaan voi olla !

23.03.2014 Kivikon tottis

Tehtiin taas perusasioita häiriössä. Koiria on yleensä ollut 4 - 5 kappaletta meidän ryhmässä ja niin oli nytkin.

Seuraaminen / pujotellen toisia koirakoita ja sitten niin, että kouluttaja ohjasi meitä kääntyilemään
Maahanmenoa ja hieman paikallaan makaamista
Luoksetuloa / Toivoa saa vielä pitää remmissä, ei osaa olla paikallaan, otan Toivon eteen hieman peruuttamalla, koska lelupalkkaus on vielä lähiharjoittelun muodossa

28.03.2014 Tokokurssi Vuokkoset Areenalla ja Toivon lomakuulumisia

Toivon Karhulan Tiinan vetämä koulutus perjantaina illalla meidän oman kurssin vedon jälkeen. Ehdittiin Marian kanssa hieman sen jälkeen lenkkeillä koirien kanssa ennenkuin palasin Toivon kanssa meidän treeneihin. Aika väsyneitä oltiin tai oikeastaan siis minä, kun olin tullut kotiin Itävallasta vasta iltapäivällä.

Luoksepäästävyys, seuraaminen ja maahanmeno oli aiheena ainakin ja paljon tehtiin vanhoja juttuja sekä leikittiin Toivon kanssa. Lisäksi tietty sitä rauhoittumista.

Maahanmeno / eroon voimakkaasta käsiavusta => pienennä / myös voin pari ekaa kertaa antaa namin ja kolmas tuleekin sitten taskusta => kotona sohvalta käskyä ja palkka nopeasti
Seuraaminen / jatketaan kuten nytkin

Toivon loma Susannan luonna oli ollut ilmeisesti onnistunut ja Toivo tuntui viihtyneen erinomaisesti. Kun kävin hakemassa Toivoa kotiin niin heti sisääntullessa tuntui, että Toivo ei edes tajunnut, että olin tullut ja kun sitten, kun huomasi niin riemastui kovasti, mutta hetken kuluttua palasi sitten leikkimään kamujensa kanssa. No mikäpä sillä, kun kavereita oli ollut 3- 4 kappaletta ja pari vielä tälläistä lapsukaista kanssa.

Inka taas haettiin isältä hoidosta yhdessä Toippeliinin kanssa !

29.03.2014  Tokokisat Ojangossa / turistina

Lauantaina aamulla käytiin koirien kanssa Ojangossa Vuokkoset Areenalla katsomassa tokokisoja tai lähinnä vaan Evl:n osuutta aamukisoista. Inka pääsi hengaileen halliin ja ostoksille, mutta pikku Inkalle kelpas vaan kassista lelut ja jätti siankorvan kassiin, vaikka nimenomaan Inkalle sen ostin.

Myöhemmin käytiin Pian kanssa kävelyllä ja Toivo oli niin otettu uusista seuralaisistaan. Voi toista, siellä se mennä tohotti bortsujen keskellä. Inka taas sai Merlinistä ja Zackista kiihkeitä ihailijoita, kuten aikaisemminkin, mutta Inka diggaa vieläkin enemmän Ruu tyttösestä.

Pelkäsin, että kuinkas Toippi viihtyy kotona, kun on vain Inka seurana, mutta onneksi siis sai paljon iloisia koiria ympärilleen näinkin.

30.03.2014 Kivikko pentutottis

Siellä taas Kivikossa treenimässä. Kouluttaja oli tällä kertaa eri henkilö kuin aikaisemmin, mutta mitäpä siitä, tehtiin niitä samoja juttuja kuin aikaisemmin.

  • Luoksepäästävyyttä / oikein hyvin meni
  • Jääviä
  • Seuraamista pujotellen muiden ympäri
  • Luoksetulon eteentuloa
  • Luoksetuloa
Ennemminkin tuli nyt lähinnä häiriöharjoittelua ja treenin päätteeksi Inka ja Toivo pääsivät Sasun kanssa leikkimään vapaana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti