keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

19.04.2017 Talin treenit

Keskiviikkona Talissa ohjatuissa treeneissä Toivon kanssa. Ensimmäisellä kierroksella katsottiin Terhin kanssa seuraamista ja kokeiltiin lelua Toivon vasemmalla puolella kädessäni, jos se tehoaisi tuohon paikan pitoon (tästähän oli aikaisemmin se kokeilu, joka meni aika pieleen, alkoi edistää ja vielä poikittaamaan), mutta todettiin, että yhä edelleen siitä ei ole apua, vaikka Toivo jo hyvin osasikin kääntyä vasemman kautta lelulle.

Ainoa toimiva keino tuntuu olevan, kun palkkaan namilla ja astun vain askeleen eteenpäin tai vaan ihan muutaman askeleen. Myös se, että hakee palkan itse takaa oikealta auttaa vähän vielä enemmän sitä paikan pysymistä oikeana. Näin miettii Toivo tarkempaan missä pitää olla !

Tässä maksetaan nyt sitä, että liian aikaisin siirryttiin namilla tehtävästä tekniikkatreenistä lelulle, kun jätkä tuli siihen ikään, että hormonit alkoi hyrrätä ja nami ei kelvannut ollenkaan ja vain lelu kelpasi palkaksi sen 8 kk - 1 vuoden ikään. Tosin olisi sillä lelulla voinut edetä vähän hitaammin ja huomata aikaisemmin, että hakee kontaktia silmiin niin voimakkaasti, että ajautuu liikaa eteen.

Toisella kierroksella tehtiin hyppyä ja yhtä lennokas hyppy ei ollut, joten olisiko siinä kuitenkin jonkinlainen tälli tullut viime maanantaina. Täytyy varata aika Toivolle osteopaatille, kunhan nyt ensin selviää paljonko tuo auton korjaaminen tulee maksamaan, mutta viimeistään ennen leiriä ja täytyy katsoa ehtisikö tässä jo toukokuun alussa.

Toivon vasemmalla puolella lavassa on ainakin, jonkinlaista jumia näkyvillä, joten nyt saa treenit olla tauolla ehkä vähän aikaan, ennen kuin jatketaan kovin tehokkaasti treeniä. Täytyy katsoa saanko sen laukaistua hieromalla itse !

Vinoestettä otin myös ja ensimmäistä kertaa siinäkin näkyi ongelmaa kapulan oton kanssa eli oli mennyt kapulalle ja siellä miettinyt, että ottaako vai eikö ottaa ja jäänyt aivan kuin odottamaan ohjeita minulta, ettei vaan olisi metallin ongelma leviämässä tänne. Tämä on aika ihmeellinen ongelma, koska Toivohan ottaa erityyppisissä treeneissä myös metallin ihan iloisesti ja ilman käskemistä suuhunsa eli kyse on ennemminkin, jostain muusta kuin siitä, että sitä hirveästi se metalli inhottaisi, vaikka tosin siinä oli, jossain vaiheessa myös sitä ongelmaa, että metallin kanssa hyppääminen ei ollut miellyttävää, kun taas puukapulan kanssa se on aina ollut ihan ok.

Onko siinä nyt, jokin klikki, että sen mielessä kysyy multa lupaa ennen kuin ottaa kapulan, en nyt kyllä tiedä, täytyy nyt katsoa jatkuuko tämä vai oliko vaan ainutkertainen ongelma tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti